Welkom bij The Yoga Club

The Yoga Club in Mijdrecht biedt een ruim aanbod aan body & mind lessen, zoals Hot Yoga, Vinyasa en Power Yoga. Ons doel is om deze lessen toegankelijk te maken voor iedereen, zowel beginners als gevorderden. Het maakt niet uit of je heel lenig bent of juist niet, wij bieden je een plek om even helemaal tot rust te komen. Dus kom snel langs en probeer The Yoga Club een week lang gratis uit! Je kunt hier je proefweek aanvragen.


Lessen

Power Yoga

Hot Yoga

Makkelijke en moeilijke houdingen in een reeks in een ruimte, die flink opgewarmd is, zodat de spieren makkelijk opwarmen en meedoen en er flink gedetoxed kan worden. Uitermate geschikt voor mensen met blessures of mensen, die een geschikte yoga workout zoeken. Neem deel aan een pittige hot flow work-out in 40 graden of doe mee met van de variant; een start-up hot flow in 30 graden, waarbij hatha yoga, ontspanning, ademhalen en meditatie worden gecombineerd met rugopeners.

Meer Hot Yoga
Trending: Hot yoga

Yin Yoga

Yin Yoga focust zich op het mobieler maken van de gewrichten vooral rond het heupgebied, het bekken en de onderrug.

Als je je spieren zoveel mogelijk probeert te ontspannen, is het een kwestie van overgave zodat alles in je steeds iets kalmer wordt. Doordat je lang in de houdingen blijft heb je de tijd om je mentale en emotionele weerstand te observeren en los te laten.

Meer Yin Yoga
Al onze yoga lessen

Flow Yoga

Yoga Flow is een 'zachtere' vorm van Vinyasa en Power Yoga. Hierbij wordt ook gebruik gemaakt van ademtechniek, maar met minder zonnegroeten en minder vinjasa's. Hierbij worden meer opties gegeven om de oefeningen op een minder intensieve manier uit te voeren. Er is meer tijd om de poses uit te voeren en op te bouwen.

Meer Flow Yoga

Blog

Hoe ontwikkel je je eigen yoga routine?

Hoe ontwikkel je je eigen yoga routine?

Bijna iedereen kan zich er wel mee identificeren dat je ergens heel enthousiast mee begint om na een tijdje toch weer af te haken. Dat kan bijvoorbeeld gaan om het volgen van een dieet, een intensief fitness programma of het ontwikkelen van een eigen yoga routine. Want...

Lees meer
Over rekken, strekken en positief denken

Over rekken, strekken en positief denken

Voor sommige mensen staat yoga symbool voor rekken en strekken. Dat is tevens reden voor sommigen om onder het mom van “ik ben niet lenig” niet aan yoga te willen doen. Maar yoga is toch veel meer dan alleen rekken en strekken vraag je je misschien af? Dat klopt. Een...

Lees meer

Om je beter van dienst te kunnen zijn, wordt op deze website gebruik gemaakt van cookies.